De kracht van een introvert

Traject
zwolle coach

Herken je dit?

 • Je weet dat je introvert bent. Je kunt er prima mee leven dat je nooit een stadion zult vullen met al je vrienden, maar dat je altijd maar gezien wordt als het grijze muisje en je nooit echt gezien zult worden ondanks je kwaliteiten dat doet soms flink zeer.
 • Dat je bij de gedachte dat jij voor jezelf moet opkomen, al vlekken in je nek krijgt en bijna begint te hyperventileren ? Als je dan toch je grens aangeeft, het dan meer weg heeft van een bom die barst ?
 • Dat je liever een smoes verzint om maar niet naar die meeting te moeten gaan waar ze altijd de mening vragen van de mensen die er zitten ? Het idee dat jij “on the spot” een antwoord moet geven, geeft je nu al ontzettend veel spanning. 
 • Dat je manager je al vaak heeft verteld dat je meer zichtbaar moet zijn binnen de organisatie, als je verder door wilt groeien, maar je eigenlijk niet goed weet hoe je dat voor elkaar moet krijgen?

Hoe zou het voor je zijn als?

 • Jij je introverte kant samen met je andere sterke punten zo kunt inzetten dat alles goed uit de verf komt..
 • Jij kunt opkomen voor jezelf, op tijd je grenzen kunt aangeven op een manier die bij jou past en niet pas wanneer de bom barst en het eigenlijk al te laat is.
 • Jij altijd makkelijk en zonder al te veel stress een goed antwoord paraat hebt.
 • Jij je eigen manier hebt gevonden om op de juiste momenten zichtbaar te zijn, waardoor het ook mogelijk is om door te groeien binnen het bedrijf.

Dit kun je verwachten

 1.  Gratis kennismakingsgesprek.
 2.  Een test waar we kijken wat naast je introversie je verdere sterke punten zijn.
 3.  4 sessies waarin we kijken naar je valkuilen en het inzetten van je sterke punten.

Aan het einde van het traject weet jij

 • Dat jij je niet meer hoeft te schamen voor je introverte kant en weet hoe jij je sterke punten kunt inzetten om op te vallen tussen de anderen.
 • Dat jij met meer rust je eigen grenzen aan kunt geven en dat dit meer effect gaat geven dan het drama wanneer die bom barst.
 • Dat je met zelfvertrouwen antwoord kunt geven wanneer mensen je overvallen met vragen.
 • Dat zichtbaarheid geen eng woord meer is en het voor jou goed voelt om hier steeds meer mee te experimenteren.

De investering van dit traject kost € 739,-

Frequently Asked Questions

Is het mogelijk om het traject in de avonduren of weekend te volgen?

Ja, op maandag en woensdagavond is dit mogelijk en 2x per maand is het ook mogelijk op de zaterdagochtend

Hoe lang neemt een traject in beslag?

Gemiddeld zitten er 2 tot 3 weken tussen de afspraken in, waardoor je rekening moet houden met 3 tot 4 maanden.

Kan mijn werkgever dit betalen?

Jazeker, werkgevers hebben vaak een budget waar ze trainingen voor hun personeel uit betalen.

Hoe lang duurt een sessie?

Gemiddeld duurt een sessie 75 minuten daarbij zitten er nog wat huiswerkopdrachten bij die je in de tussenliggende 2 tot 3 weken moet oppakken.

Ik heb Cindy ervaren als een zeer prettige gesprekspartner en coach.

De gesprekken met Cindy hadden een duidelijke structuur, om zo gericht aan de slag te kunnen gaan met een aantal onderwerpen. Cindy zorgde ervoor met voldoende vragen dat we op een lijn zaten, zonder de onderwerpen te veel te sturen. Ik voelde mij serieus genomen in een aantal zaken waar ik in het dagelijks leven soms tegenaan loop, het voelde fijn om daar een keer met iemand over te kunnen praten. Ze luisterde goed naar mijn kwesties en heeft er bruikbare onderwerpen uit gekristalliseerd. Bij deze onderwerpen heeft ze opdrachten geopperd die we konden gebruiken om voorbeelden uit te werken en goed te kijken welke gedachten helpend zijn en welke mij niet verder brengen. Het waren verhelderende sessies voor mij.

Anna

coach coachfinder zwolle
coach stir zwolle